دکتر آقامحمدپور

برای رزرو نوبت ویزیت و درمان زگیل تناسلی با این شماره تماس بگیرید.

در نتیجه زائده‌ها و برآمدگی‌هایی آویزان و به شکل توده‌هایی سفت، توپر و گوشتی شکل و به رنگ پوست، سفید، صورتی، مشکی و یا قهوه ای در اطراف ناحیه تناسلی ایجاد می‌شود.

میدان ونک، بلوار میرداماد ،تقاطع ولیعصر، روبروی آزمایشگاه مسعود، جنب مجتمع اسکان ،مرکز جراحی میرداماد

در ایران آمار دقیقی از همه‌گیری زگیل تناسلی (به‌ویژه مردان) وجود ندارد.[۱][۲] پژوهش‌ها نشان می‌دهند که بین ۵ تا ۱۳ درصد زنان ایران به ویروس اچ‌پی‌وی آلوده هستند.

گاهی مواقع افراد از ایجاد گوشت اضافه در ناحیه تناسلی به دنبال تیغ زدن موهای زائد این ناحیه شکایت دارند.

خارش و سوزش : اگر زگیل‌ها در موضعی حساس ایجاد شوند، ممکن است احساس سوزش داشته باشند.

زگیل تناسلی در زنان ایجاد بیماری می‌کند که بسیار هم شایع است و برای پیشگیری از آن روش‌هایی چون استفاده از واکسن وجود دارد. زگیل تناسلی در زنان در نواحی زیر دیده می‌شود:

از بهترین دکترهای ایران نوبت حضوری، مشاوره تلفنی و مشاوره متنی بگیرید، با دکترها به صورت حضوری یا مجازی صحبت کنید و جواب سوال‌های پزشکی‌تان را بگیرید. دکترِتو در کنار شما است.

کرایوتراپی (منجمد کردن): این روش معمولا به صورت سرپایی انجام می‌شود و ابتدایی‌ترین روش درمانی دکتر آقامحمدپور است. میزان عود بیماری پس از فریز کردن حدود ۶۰ درصد است.

به نقل از nhs، پزشک ممکن است داروهای موضعی تجویز کند که شامل موارد زیر می‌باشند:

داروهای موضعی همچنین صرفاً برای از بین بردن ضایعات روی پوست است مانند کرم ایمی‌کیمود و اسید تری کلرواستیک اسید، پودوفیلین و پودوفیلوکس که به‌صورت موضعی مصرف می‌شوند ولی اثربخشی کمتری دارند. برخی از این داروها باید ماه‌ها مصرف شوند.[۳] در ایران[ویرایش]

زگیل‌های تناسلی، به خودی خود از بین نمی‌روند.[۱] زیرا این بیماری ویروسی است و در بدن می‌ماند و از بین نمی‌رود.[۱][۲]

اگر زگیل تناسلی دارم؛ باردار شوم؟ اگر قصد باردار شدن دارید حتما دکتر زنان را در جریان قرار دهید. زیرا درمان می‌تواند بر بارداری و جنین تاثیر بگذارد و می‌توان درمان را تا پایان بارداری به تعویق انداخت. زگیل‌های تناسلی قابل مشاهده اغلب با گذشت زمان برطرف می‌شوند. اما در سلول‌های پوست به صورت نهفته قرار می‌گیرند و در طول زندگی فرد چندین بار فعال می‌شوند.

پس از فراخوان سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۶ (میلادی) برای مبارزه با این ویروس، تا سال ۲۰۱۸ (میلادی) واکسن گارداسیل در هشتاد کشور دنیا در دسترس مردم قرار گرفت. کاندوم[ویرایش]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *